Holy Land kozmetika

 

Predstavljamo Vam edinstvene negovalne in piling izdelke iz kozmetike Holy Land, ki je na področju estetskega zdravljenja kože zelo znana in cenjena.

Naši pilingi vsebujejo naravne rastlinske izvlečke, ki delujejo protivnetno, imajo stimulacijski učinek pri obnavljanju, zato koža naših pacientov ne postane občutljiva, ampak nasprotno – odpornejša je na vsakodnevne zunanje vplive.

Kombinirani piling ABR je profesionalni piling (AHA – BHA & Retinol), ki vsebuje kompleks sadnih AHA kislin -(jabolčna, mlečna, glikolna, citronska, vinska), BHA- salicilno kislino ter Retinol. Kompleks dopolnjuje vitamin C.

Kombinacija pilinga je učinkovita tudi za razdraženo, občutljivo, vneto in problematično kožo, zato jo uporabljamo za več različnih namenov, in sicer: kot dopolnitev pri zdravljenju dermatitisov, za obnavljanje kože, lifting, rehabilitacijo po laserskih in kirurških posegih. Kombinacija ABR Piling je obenem obogatena z rastlinskimi izvlečki, ki so skrbno izbrani iz vsega sveta in omogočajo naslednje rezultate: protivnetni, antioksidantni (deluje proti prostim radikalom), stimulacijski (sinteza kolagena in elastina), foto-protektivni (spodbuja samozaščito kože), regulacija procesa pigmentacije, itd.

Bolj podroben opis postopkov s pilingom ABR najdete TUKAJ.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This