Klasična pedikura

Vključuje namakanje nog v vodni kopeli, čiščenje in striženje nohtov, kremo in masažo

30€

Medicinska pedikura

Je pedikura, ki se izvaja s sterilnimi medicinskimi inštrumenti. Sanacija trde kože, otiščancev, bradavic, kurjih očes, ragad, vraščenih nohtov, brušenja glivičnih nohtov,…
Cena je odvisna od zahtevnosti težav.

35€

Intenzivna medicinska pedikura

Je medicinska pedikura, ki se izvaja z izdelki profesionalne in inovativne kozmetike FEETCALM. Z novim pristopom k negi stopal nudi hitre in učinkovite rešitve za težave kot so suha, hrapava, razpokana in trda koža, prekomerno znojenje in neprijeten vonj, utrujena stopala ter noge.                                                                                                                  Pedikura vključuje čiščenje nog s peno za kopel, namakanje nog 13-15 min, med namakanjem stranki osvežimo obutev z deodorantom v spreju  s katerim zmanjšamo razvoj bakterij in glivic, pred začetkom pedikure zmehčamo kožo stopal, da lažje odstranimo zadebeljeno kožo, otiščance in kurja očesa. Po končani pedikuri nanesemo ampulo, ki je izbrana glede na problematiko stopal. Med delovanjem ampule sledi masaža nog in stopal. Nego pa zaključimo z nanosom hidratantne pene.                    

Kozmetika FEETCALM ponuja širok izbor izdelkov za domačo nego, ki jih izberemo glede na težave in tako dosegamo še boljše rezultate pri reševanju le teh.

40€

FEET CALM ampula

5€

Nohtna protetika

Nohtna protetika je namestitev umetne nohtne plošče na nohte, ki so deformirani zaradi mehanske poškodbe, zaradi različnih bolezni nohtov, po operacijah vraščenih nohtov ipd.
Za protetiko se uporabi posebna masa ali gel, ki sta po lastnostih in izgledu povsem podobna naravnemu nohtu.

20-25€

Namestitev sponke na vraščen noht

60€

Namestitev sponke ob pedikuri

45€

Lakiranje nohtov na nogi

5€

Permanentno lakiranje

10€

 

Pin It on Pinterest

Share This