Storitve

Klasična manikira

Vključuje namakanje rok, piljenje in oblikovanje nohtov, urejanje obnohtne kožice, olja za obnohtno kožico, kremo in masažo.

12€

Klasična manikira z lakiranjem

17€

Lakiranje

5€

Manikira s permanentnim lakiranjem

27€

SPA manikira

Vključuje namakanje rok, piljenje in oblikovanje nohtov, urejanje obnohtne kožice, piling, masko, parafinsko oblogo in 15min v termo rokavicah, kremo in masažo

27€

Odstranjevanje permanentnega laka

10€

Odstranjevanje permanentnega laka ob ponovnem nanosu

0€

 

Klasična pedikura

Vključuje namakanje nog v vodni kopeli, čiščenje in striženje nohtov, kremo in masažo

30€

Medicinska pedikura

Je pedikura, ki se izvaja s sterilnimi medicinskimi inštrumenti. Sanacija trde kože, otiščancev, bradavic, kurjih očes, ragad, vraščenih nohtov, brušenja glivičnih nohtov,... Cena je odvisna od zahtevnosti težav.

35€

Intenzivna medicinska pedikura

Je medicinska pedikura, ki se izvaja z izdelki profesionalne in inovativne kozmetike FEETCALM. Z novim pristopom k negi stopal nudi hitre in učinkovite rešitve za težave kot so suha, hrapava, razpokana in trda koža, prekomerno znojenje in neprijeten vonj, utrujena stopala ter noge.                                                                                                                  Pedikura vključuje čiščenje nog s peno za kopel, namakanje nog 13-15 min, med namakanjem stranki osvežimo obutev z deodorantom v spreju  s katerim zmanjšamo razvoj bakterij in glivic, pred začetkom pedikure zmehčamo kožo stopal, da lažje odstranimo zadebeljeno kožo, otiščance in kurja očesa. Po končani pedikuri nanesemo ampulo, ki je izbrana glede na problematiko stopal. Med delovanjem ampule sledi masaža nog in stopal. Nego pa zaključimo z nanosom hidratantne pene.                    

Kozmetika FEETCALM ponuja širok izbor izdelkov za domačo nego, ki jih izberemo glede na težave in tako dosegamo še boljše rezultate pri reševanju le teh.

40€

FEET CALM ampula

5€

Nohtna protetika

Nohtna protetika je namestitev umetne nohtne plošče na nohte, ki so deformirani zaradi mehanske poškodbe, zaradi različnih bolezni nohtov, po operacijah vraščenih nohtov ipd. Za protetiko se uporabi posebna masa ali gel, ki sta po lastnostih in izgledu povsem podobna naravnemu nohtu.

20-25€

Namestitev sponke na vraščen noht

60€

Namestitev sponke ob pedikuri

45€

Lakiranje nohtov na nogi

5€

Permanentno lakiranje

10€

 

Lycon depilacija

Depilacija s trakovi ali toplimi voski

Depilacija s trakovi ali toplimi voski

Noge celotne (s trakovi) 28€
Noge do kolen/zgornji del nog (s trakovi) 18/21€
Roke celotne 18/28€
Roke do komolca 13/21€
Hrbet celoten 23/38€
Hrbet delno 18/23€
Prsni koš + trebuh 23/38€
Prsni koš ali trebuh 18/23€
Brčice (topli vosek) 11€
Brčice + brada (topli vosek) 18€
Brčice + brada + obrvi 22€
Brčice + obrvi 16€
Obrvi 8€
Pazduha (topli vosek) 13€

 

Lycon bikini depilacija

Depilacija s toplimi voski

Lycon bikini depilacija Depilacija s toplimi voski

Lycon bikini depilacija Depilacija s toplimi voski
Bikini Basic 16€
Bikini California 21€
Bikini Tanga 28€
Bikini Brasilian 32€
Bikini Hollywood 33€

 

Lycon paketi

depilacija s trakovi + topli vosek Lycon paketi depilacija s trakovi + topli vosek

Celotne noge + Lycon Basic 40€
Celotne noge + Lycon California 44€
Celotne noge + Lycon Tanga 50€
Celotne noge + Lycon Brasilian 54€
Celotne noge + Lycon Hollywood 55€
Do kolen/zgornji del nog + Lycon Basic 31€
Do kolen/zgornji del nog + Lycon California 35€
Do kolen/zgornji del nog + Lycon Tanga 39€
Do kolen/zgornji del nog + Lycon Brasilian 45€
Do kolen/zgornji del nog + Lycon Hollywood 46€

 

Prilagojena trenutnemu stanju kože

Površinsko čiščenje kože z izbranim milom, predpiling losjon, površinski kemijski piling po tipu/stanju kože ( AHA kisline, antioksidanti, salicilna kislina, retinol,...), encimski piling z mlečnimi kislinami), masaža, maska po tipu/stanju kože, zaščitna krema. Trajanje: 90 minut

60€

Atravmatsko čiščenje kože

Indikacije: mastna koža z razširjenimi porami, komedoni, akne, problematična suha in občutljiva koža. Priprava kože obraza za nadaljne posege (kozmetične, mezoterapije, laser in drugo). Pričakovani rezultati: opazni estetski rezultat dobimo takoj po terapiji: oženje por, zmanjšanje vnetih predelov na obrazu, sijaj kože, gladka povrhnjica. Prednost terapije: atravmatičnost procedure, visoki antiseptični nivo, možnost čiščenja tudi občutljive in suhe kože ter svetovanje glede uporabe kozmetike za domačo uporabo. Trajanje: 90 minut

50€

Atravmatsko čiščenje ponovni obisk

35€

Dermaceutic kemični piling MASK PEEL

MASK PEEL je zelo površinski kemični piling, primeren za nečisto, mešano, mastno kožo, razširjene pore, neenakomeren ten kože. Je kratek 10 minutni postopek za globinsko čiščenje kože. Po njem lahko normalno funkcionirate, saj se koža po postopku minimalno lušči in ne povzroči družbenega izostanka. Priporoča se 4-6 ponovitev z 14 dnevnim razmakom med postopki.

Priprava kože na postopek: Dermaceutic Foamer 15

Nega kože po postopku: Dermaceutic Hyal ceutic + Sun ceutic 50+

50€

Paket 4x Dermaceutic kemični piling MASK PEEL

180€

Dermaceutic kemični piling MILK PEEL

MILK PEEL je površinski kemični piling, primeren za izboljšanje teksture kože, ožanje por, fine linije, pusto kožo, posvetlitev površinskih pigmentacij ter lep sijaj kože. Je kratek 10 minutni postopek primeren za vse tipe in fototipe kože.  Drugi do tretji dan po postopku je opazno nežno luščenje kože, vendar ne zahteva družbenega izostanka.

Priprava kože na postopek: Dermaceutic Foamer 15

Nega kože po postopku: Dermaceutic K ceutic ali Sun ceutic 50+

60€

Paket 4x Dermaceutic kemični piling MILK PEEL

200€

CRYSTAL PEEL (20 ali 30 kapljic)

CRYSTAL PEEL  je površinski kemični piling, primeren za posvetlitev pigmentacij: melazma, postvnetnih pigmentacij, pigmentne lise in pigmentacije od aken, izboljša simptome aken ( komedoni, papule, pustule), Izboljša teksturo kože, blaži znake fotostaranja in suhe kože, Zmanjša velikost por in izločanje sebuma. Piling se izvaja do 3X v razmaku treh tednov. 

Priprava kože na postopek: Z Dermaceutic izdelki, izogibajte se pilingu, voskanju, britju..., prenehajte z uporabo aktivnih sestavin

Nega kože po postopku: ▪ Popolnoma se izogibajte izpostavljanju sonca z zaščitnim faktorjem 50+, ko greste ven (ponoven nanos vsake 2 uri). Uporabite DERMACEUTIC post-treatment kremo s SPF 50, 3-4 dan po postopku lahko pride do luščenja.

NE IZVAJAJTE PILINGA V PRIMERU: 

Nosečnosti in dojenja, odprtih ran, iritacij ali vnetij kože, če imate nezadostno zaščito proti soncu, kronične kožne bolezni (psoriaza, urtikartija, ekcemi), herpes, od inzulina odvisno sladkorno bolezen, če ste imunsko oslabljeni bolnik z zapoznelim celjenjem, če imate alergijo na silicilate ali druge sestavine pilinga, če jemljete lokalna ali peroralna zdravila ( benzoil, peroksid, retinoična kislina, izotretinoin)  

90-110€

*  Za dosego boljših rezultatov se lahko kombinira Dermaceutic kemične pilinge in microneedling

Medisco TOK TOK maska

TOK TOK MASKA  je posebna maska za pomlajevanje, čiščenje in posvetlitev kože. Je kisikivo maska, ki s posebnim učinkom koži priskrbi kisik in vpliva na prekrvavitev, razgradnjo podkožne maščobe, stimulacijo sinteze beljakovin in posledično večjo elastičnost. 

55€

Derma pen je pripomoček, ki vsebuje iglice različnih dolžin in se uporablja za izvedbo mikro-iglične terapije. Nekateri mikro-iglično terapijo poimenujejo tudi kolagenska indukcijska terapija (Collagen Induction Therapy – CIT), ki povzroči namerno poškodbo spodaj ležečega dermisa, brez večjih poškodb površine epidermisa, kar privede do formacije novega tkiva in številnih pozitivnih učinkov na samo tkivo.

Z derma penom sprožimo čisto naraven proces samoobnavljanja kože pri katerem se sproščata naravni kolagen in elastin. Pri mikro-iglični terapiji kožo namerno poškodujemo, da dobi signal za obnavljanje.

Ob uporabi derma pena se sprožijo naslednji procesi:

  • Poveča se aktivacija celic, v oklici namerno povzročenih mikro poškodb kože.
  • Poveča se neokolageneza oz. tvorba novega kolagena.
  • Poveča se proizvodnja elastina in ostalih komponent ekstracelularnega matriksa.
  • Poveča se tvorba novih krvnih žilic, ki omogočajo večji dotok hranilnih snovi.
  • Poveča se regeneracija celic, kar privede do zmanjšanja videza gubic, koža postane čvrstejša in bolj napeta.
  • Izboljša se stanje brazgotin in strij.
  • Izboljša se tekstura kože.
  • Zaradi hitrejšega procesa obnove, postane koža enakomerno obarvana, ravno tako se izboljša stanje hiperpigmentacij in hipopigmentacij.
  • Zaradi nastalih mikropoškodb je omogočena hitrejša in učinkovitejša penetracija kozmetično učinkovitih sestavin.

 

Kakšni so učinki mikro-iglične terapije?

Kot že zgoraj omenjeno so učinki mikro-iglične terapije izjemni saj izboljšajo debelino dermisa in epidermisa, zaradi tega učinka se izboljša sama tekstura kože in zmanjša videz gubic. Prav tako ima terapija z derma penom pozitiven učinek na hiperpigmentacije in ravno tako na hipopigmentacije. Zaradi ponovne regeneracije celic se izboljša stanje brazgotin, še posebej ima učinek na brazgotine nastale zaradi aken, saj nova kolagenska vlakna zapolnijo atrofično brazgotino, ki je posledica premočnega stiskanja aken. Poleg omenjenih učinkov se poveča tudi neo-angiogeneza, kar omogoča tkivu večji dotok hranilnih snovi, kar slabo prekrvavljeni in bledi koži zagotovi lepo rožnato barvo. Za doseganje še boljših rezultatov pri terapijah microneedlinga uporabljamo Stayve booster ampule. Na voljo je 10 različnih vrst ampul za različna stanja in problematike kože. Vsebujejo učinkovine kot so niacinamid, peptidi, alantoin, adenozin, idebenon,, hialuronsko kislino... ki izboljšajo strukturo kože, pomagajo pri gubah, neenakomernem tenu, sijaju... Zasnovane so za varno, vendar intenzivno nego kože. Gold ampule vsebujejo tudi 99,9 % (24K) zlate delce, ki podpirajo proces čiščenja kože, ter delujejo na posvetlitve in enakomeren ten kože. Priporočajo se štirje postopki v zaporedju 14 dni, sam postopek pa traja 45 minut. 

Postopek ni primeren za nosečnice ali doječe matere, tiste, ki zdravijo raka ali imajo kakršnekoli kožne bolezni (luskavica, rosacea, hudo vnete akne), trpijo za okužbami, nagnjenimi h keloidnim brazgotinam, so nagnjeni k alergijam na kozmetične izdelke ali jemljejo zdravilo Roaccutane za zdravljenje aken.

 

OBRAZ 1 terapija + Ampula

100€

OBRAZ (paket 4 terapije) + Ampula 

350€

OBRAZ posamezni del + Ampula 

20-80€

Pin It on Pinterest